Detingut un home de 29 anys per fer tocaments a una noia

L’agressió es va produir en un local de nit i l’home no coneixia la jove

Un vehicle de la policia.

Un vehicle de la policia.Fernando Galindo

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Un home de 29 anys va ser arrestat la matinada de diumenge per fer tocaments “d’índole sexual” a una noia, segons va informar la policia en un comunicat de premsa. El cos de seguretat va indicar que l’agressió sexual es va produir a l’interior d’un local d’oci nocturn d’Andorra la Vella i que l’home no coneixia la víctima. El detingut està acusat d’un delicte contra la llibertat sexual.

Contra direcció i en estat d’embriaguesa circulava un conductor de 37 anys divendres a la nit al Pas de la Casa. L’home va ser arrestat en ser alertada la policia pels agents de circulació de la vila fronterera, que el van controlar quan van veure que conduïa en direcció contrària. Els urbans de la parròquia van sospitar que podia estar sota els efectes de l’alcohol i van requerir els agents del cos de seguretat, que li van fer la prova d’alcoholèmia i va donar un resultat de 2,61 grams per litre de sang.

La policia també va informar de la detenció d’un home de 32 anys la matinada de diumenge a la capital per circular amb una taxa d’alcoholèmia d’1,63. I els controls als viatgers que arriben al país van provocar l’arrest d’una turista de 49 anys diumenge a la tarda, que va ser interceptada amb 0,6 grams de cocaïna a la frontera del riu Runer. La dona estava accedint al país en un autobús de línia regular, segons va informar la policia en un comunicat.

tracking