SUCCESSOS

Detingut un home per una agressió sexual la matinada de dissabte

La víctima i el detingut es coneixien i el servei d’ordre manté oberta una investigació

La policia fitxant un detingut.

La policia fitxant un detingut.Fernando Galindo

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

L’activació a l’hospital d’un codi lila dissabte al migdia va servir per detenir un home de 36 anys per una agressió sexual, segons informa la policia. La víctima va explicar els fets al centre hospitalari i els sanitaris van alertar el servei d’ordre, que va obrir una investigació i va acabar arrestant l’home poc després de tenir un enfrontament amb amics de la denunciant. La policia indica que l’agressió va tenir lloc la matinada de dissabte i a la nit, quan els agents anaven a arrestar l’home, es va produir un incident. El cos de seguretat assenyala que els amics de la víctima van veure el presumpte agressor conduint un cotxe i van intentar barrar-li el pas, i l’home “va arrencar per marxar i van caure a terra”.

La policia va fer pública ahir la detenció d’un jove de 21 anys per agredir el padrastre. Els fets van tenir lloc diumenge al migdia a Andorra la Vella al domicili familiar, on s’hauria produït una discussió. El jove va acabar donant un cop de puny al padrastre i li va provocar una ferida sagnant que va requerir ser suturada amb punts.

Una dona de 50 anys no resident al país va protagonitzar divendres passat un incident de trànsit i va acabar agredint els agents que van arrestar-la. La policia exposa en un comunicat que van ser avisats perquè una conductora havia fet un avançament contra direcció a Sant Julià.

La conducció sota els efectes de l’alcohol ha estat el motiu de dues detencions més la setmana passada. La primera va ser un home de 48 anys que va tenir un accident de danys materials contra un altre vehicle. La segona detenció d’un conductor ebri va ser la matinada de dissabte en ser controlat un jove de 25 anys amb una taxa positiva d’1,75. La policia informa, a més, d’un arrest a la frontera d’una turista de 34 anys que va entrar al país amb 0,56 grams de cocaïna.

tracking