Successos

Localitzen el cos del treballador de les obres del projecte Caldes que havia caigut al riu

La policia indica que s'ha trobat a les 20:15 hores al pont de la Margineda

Els cossos d'emergència en el punt on es va trobar el cos
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cos del treballador que havia caigut al riu a les 15:08 hores ha estat trobat a les 20:15 hores al riu Valira, entre el pont de Madrid i el pont de la Margineda.

El rescat del cos al riu

Segons informa la policia, l'home de 57 anys ha estat trobat sense vida, i se l'ha localitzat en el marc d'un ampli dispositiu que Bombers i Policia han activat minuts després de la rebuda de l'avís a les 15:08 hores, quan, segons indiquen els testimonis, l'home va caure a l'aigua en cedir el terreny del punt on treballava a les obres del projecte Caldes a la part alta d'Escaldes, per sobre de la plaça Santa Anna. L'operari s'hauria donat un cop al cap i hauria quedat inconscient, segons han explicat alguns testimonis. Un company de feina hauria intentat ajudar-lo però finalment hauria estat arrossegat pel fort corrent del riu.

Un bomber revisa el riu recercant el cos del treballador del projecte Caldes

Un bomber revisa el riu recercant el cos del treballador del projecte CaldesFernando Galindo

Segons l'informe de la policia, des del primer moment, els serveis d’emergències han posat en marxa tots els efectius disponibles per localitzar el treballador amb la col·laboració del SUM, dels serveis de circulació d’Escaldes-Engordany, Andorra la Vella i Sant Julià de Lòria, així com dels Bombers de la Generalitat i els Mossos d’Esquadra des de l’altra banda de la frontera. A partir del moment que s’ha informat a l’agregat d’Interior i al conseller d’Interior de l’ambaixada d’Espanya a Andorra, s’han posat a disposició de l’operatiu de forma immediata per si era necessari.

Recerca dels bombers al riu

Recerca del cos de bombers al riuFernando Galindo

Així, els efectius del cos de salvament i diverses patrulles de la policia s'han mobilitzat per rescatar la persona pel curs del riu amb diversos punts de vigilància inicialment per l'Estadi Comunal a Andorra la Vella, el pont del parc de bombers i a la Margineda, on s'hauria vist el cos per última vegada. El dispositiu va comptar a més amb el suport d'un helicòpter que ha sobrevolat el riu Valira per intentar trobar la víctima.

La policia destaca també la col·laboració de FEDA, "que ha fet disminuir el cabal de l’aigua per facilitar les tasques de rescat, que han culminat poc després de les vuit del vespre, quan l’helicòpter ha localitzat el cos". expliquen a través del comunicat.

Recerca del treballador caigut al riu

La Policia ha obert una investigació per acabar de determinar les circumstàncies i causes exactes de l’incident.

Recerca del treballador caigut al riu

Recerca del treballador caigut al riu

tracking