CURSA

Torna la marxa popular de l'associació Marc GG

L'entitat organitza la desena edició el pròxim diumenge 26 de maig amb un preu de 10 euros per inscripció

Una edició anterior de la marxa popularComú d'Escaldes-Engordany

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'associació Marc GG organitza un any més la seva marxa popular, que recorrerà els carrers d'Escaldes-Engordany i Andorra la Vella el proper diumenge 26 de maig i que arriba a la seva desena edició. Novament, la cursa, de 3,5 quilòmetres de distància, té com a objectiu ser un punt de trobada i una jornada per recordar aquells que ja no hi són. D'aquí el lema de la marxa 'Correm per ells'.

Amb un preu de 10 euros es posaran a la venda les inscripcions, que inclouen la samarreta i una bossa de regal, així com alguna sorpresa més per celebrar el 10è aniversari. Es podran adquirir divendres 24 i dissabte 25 a l'Illa Carlemany i a la sortida el mateix diumenge. Com a novetat aquest any, també es pot fer la inscripció al Bizum de l'associació (codi 09562) indicant el nom de qui s'inscriu i es podrà recollir tot el lot a l'Illa. També es pot fer un Bizum com a donatiu Fila 0 si no s'hi pot participar.

Tot el que es recapti servirà per continuar la tasca social que fa l'associació Marc GG i que es focalitza en diferents accions per acompanyar a les persones que estan passant un dol com els grups de suport o altres activitats com conferències i tallers.

A més tothom qui assisteixi a la marxa, podrà participar de la rifa que es farà a l'arribada i podrà guanyar magnífics regals donats pels diversos patrocinadors, entre els quals destaquen forfets de Grandvalira i Naturland, estades a l'Sport Hotel i Hotel Nòrdic, lots de productes o vals de compra o descompte a diferents establiments col·laboradors.

tracking