Delictes

Detingut un contrabandista amb una arma blanca i més de 14.000 euros en efectiu

L’home s’havia identificat anteriorment amb una altra identitat i tenia vigent una expulsió judicial en substitució d’una pena de presó

Dos agents de policia al Pas de la Casa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia ha detingut un home de 35 anys i no resident com a presumpte autor de contraban. L’arrest es va produir el dijous al matí al Pas de la Casa. 

Segons l'informe del cos de seguretat, la patrulla va veure dos presumptes contrabandistes que s’amagaven en una botiga i quan es van disposar a identificar-los, un d’ells va sortir corrents empenyent als agents, que el van acabar controlant en aquell moment tot i que el sospitós es va resistir amb força i va intentar agredir els policies. 

Durant l’escorcoll de seguretat se li van trobar una navalla amb una fulla de 10 centímetres i, per tant, de port prohibit, i més de 14.500 euros en efectiu que anirien destinats al contraban de tabac. L’home s’havia identificat anteriorment amb una altra identitat i tenia vigent una expulsió judicial en substitució d’una pena de presó.

La policia el va detenir com a presumpte autor de delictes contra l’administració de justícia, la seguretat col·lectiva, la seguretat en el tràfic jurídic i la funció pública.

tracking