Successos 

Dos joves resulten ferits molt greus en caure al buit des de 5 metres a Sant Julià

La noia, de 18 anys, ha estat traslladat en helicòpter a l'hospital Sant Pau de Barcelona 

Urbanització de Camp de Perot on està el bloc on s'ha produït la caiguda de la parella de joves al buit

Urbanització de Camp de Perot on està el bloc on s'ha produït la caiguda de la parella de joves al buitFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un noi de 19 anys i una noia de 18 anys van patir lesions de caràcter molt greu en caure anit per un celobert des d'una alçada de 5 metres d'un edifici de Camp de Perot, a Sant Julià. Els cops per la caiguda van ser molt forts, segons ha indicat el cap de guàrdia de bombers, que van ser els primers a atendre les víctimes per estabilitzar-les. Els joves van ser traslladats pel SUM a l'hospital. El noi resta ingressat a l'UCI al centre amb pronòstic reservat i la noia va ser traslladada anit en helicòpter fins a l'hospital Sant Pau de Barcelona, també amb pronòstic reservat, segons han indicat des del SAAS.

El cap de guàrdia de bombers ha explicat que van rebre un avís a les 12.20 hores perquè un noi i una noia que estaven recolçats en un estenedor a un pis s'haurien precipitat al buit de manera accidental en trencar-se el suport mentre prenien la fresca. Els joves estaven en un habitatge d'un tercer pis, que correspon a una alçada d'un segon pis, segons han assenyalat des de bombers. 

La policia ha informat que s'ha obert una investigació que està en curs per determinar el que va succeir i per què els joves van caure al buit. I han afegit que tots els elements apunten que la caiguda ha estat accidental. 

tracking