Participació

El Prat del Roure acollirà la 20a edició de la Trobada esportiva de residències

Se celebrarà el 25 de maig i s'esperen 300 participants

Edició anterior de la Troada esportiva de Residències

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La 20a edició de la Trobada esportiva de residències, se celebrarà el 25 de maig al Prat del Roure d'Escaldes i per primer cop comptarà amb la participació de la residència Colisee, de Bagà (Berguedà). A més, també hi estaran presents, el Centre Sociosanitari El Cedre d’Andorra, la residència Clara Rabassa d’Andorra, la Llar de Sant Josep de la Seu d’Urgell, la Caser Residència Castell d’Oliana, la residència Sant Roc de Bellver de la Cerdanya, la Fundació Hospital de Puigcerdà, la Fundació Sant Hospital de la Seu d’Urgell i els Centres de Dia de Creu Roja Andorrana.

Aquest esdeveniment està adreçat a gent gran que viu en residències i té com a objectiu el foment de l’activitat física i els bons hàbits, a través d’una jornada esportiva que inclou diverses proves per a les quals, la gent gran ha estat preparant-se durant mesos. Es preveu una participació aproximada de 300 persones entre participants, acompanyants i voluntaris.

Durant la cerimònia d’inauguració els i les assistents podran gaudir d’una actuació a càrrec de l’Escola Líquid Dansa. Posteriorment, començaran les diferents proves: circuits de dificultat de diferents nivells, circuits de cadires de rodes (convencional i elèctrica) i circuits per caminadors, bitlles, jocs de taula com brisca i dòmino, triana, tic–toc, anelles, busca–busca, bàsquet, bàsquet adaptat i escacs.

Una vegada finalitzades totes les proves esportives tindrà lloc un dinar de germanor a càrrec del Càtering del mestre paeller, Abundi Monterde. Tancarà la trobada l’acte de lliurament de medalles als guanyadors i guanyadores de cada prova.

tracking