SUCCESSOS

Traslladat a Barcelona un ferit de l'accident de l'avinguda Salou

El sinistre s'ha produït en xocar una moto i un cotxe

l'helicòpter fent un trasllat aquesta tarda de dimecres

l'helicòpter fent un trasllat aquesta tarda de dimecresFernando Galindo

detail.info.publicated
/ Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

El conductor i el passatger d'una moto, de 51 i 22 respectivament, han resultat ferits a primera hora de la tarda en xocar contra un turisme a l'avinguda Salou, a l'alçada de l'Estadi Nacional, a Andorra la Vella. Un dels ferits ha estat traslladat en helicòpter a l'hospital Sant Pau de Barcelona perquè ha patit un traumatisme cranial i l'altra víctima de l'accident resta ingressada a l'hospital Nostra Senyora de Meritxell amb diferents fractures, segons han indicat des del centre. 

Els sanitaris introduint el ferit a l'ambulància

Els sanitaris introduint el ferit a l'ambulànciaFernando Galindo

L'avís del sinistre s'ha donat a les 13 hores i en l'accident s'hi han vist involucrats una motocicleta del Principat i un cotxe blanc de la marca Audi amb matrícula espanyola. El sinistre ha requerit la intervenció dels bombers i policies amb el desplegament de dues ambulàncies medicalitzades del SUM que han traslladat les víctimes a l'hospital Nostra Senyora de Meritxell.

L'accident ha obligat a tallar el carril de baixada i ha provocat retencions a la carretera general 1 de pujada i a l'avinguda Tarragona en sentit sud. La circulació ha estat desviada per l'interior d'Andorra la Vella mentre s'ha mantingut el tall, durant prop d'una hora.

tracking