POLÍTICA

Eva Calero, portaveu de la comissió d’habitatge del PS

La portaveu de la comissió d’habitatge.

La portaveu de la comissió d’habitatge.PS

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

El Partit Socialdemòcrata va constituir ahir la comissió d’habitatge –que ja va anunciar públicament fa unes setmanes– per tal de servir com a eina per traslladar propostes i solucions al Govern. La portaveu escollida per a la comissió ha estat Eva Calero, militant del Partit Socialdemòcrata des de principi d’any i membre de la Coordinadora per un Habitatge Digne.

Etiquetes:

La primera reunió, que es va celebrar en format presencial i telemàtic, va servir per establir els objectius d’aquest comitè i el seu desenvolupament. En aquest sentit, es va acordar que la comissió d’habitatge iniciï el seu treball amb trobades amb associacions de propietaris i llogaters, per tal de recollir les opinions i conclusions que tenen ambdues parts sobre la llei òmnibus que el Govern ha anunciat als mitjans de comunicació, però no ha presentat en l’àmbit parlamentari. Una vegada tractades les aportacions de propietaris i llogaters, la comissió d’habitatge traslladarà les conclusions al grup parlamentari socialdemòcrata perquè aquest les treballi i les traslladi al Govern des del Consell General.

VELA RECLAMA LA GRATUÏTAT DELS CERTIFICATS DEL GOVERN

La presidenta suplent del grup parlamentari socialdemòcrata i consellera general, Susanna Vela, va entrar ahir una bateria de preguntes escrites sobre el pagament per a l’obtenció de certificats que emet l’administració pública. Vela ha demanat saber els motius pels quals Govern els cobra amb informació que només l’executiu té al seu poder. La consellera general socialdemòcrata ha sol·licitat saber quan i com s’actualitzen els preus públics de tramitacions administratives –ja que les darreres daten del 5 de març de 2008–; quin és el termini de lliurament dels certificats i quan seran gratuïts i es podran tramitar electrònicament.
tracking