Infraestructura

Govern destinarà 571.000 euros a millorar els passos d'aigua a les carreteres

Les vies generals tenen un pressupost de 300.000, les secundàries de 150.000 i la instal·lació d'ancoratge 121.000 euros

Tolse,

La Carretera General 1Fernando Galindo

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

El Govern ha aprovat els treballs de conservació i reposició de passos d’aigua i obres de drenatges a totes les carreteres secundàries i generals del Principat. L'objectiu és millorar la seguretat tenint en compte els rius i els torrents que poden interferir en la xarxa viària. 

Les obres de les vies secundàries han estat adjudicades per l'empresa Treballs Públics MTS per un import global de 300.000 euros, que es repartiran a parts iguals en tres zones del territori andorrà: Andorra la Vella i Sant Julià de Lòria, Ordino, la Massana i Escaldes-Engordany, i Canillo i Encamp. 

La contractació de les obres de conservació en el cas de les carreteres generals ha anat a càrrec de la mateixa empresa per un import de 150.000 euros, les quals inclou la millora de passos d'aigua i drenatges en els entorns dels rius i torrents. 

121.161, 81 euros per la revisió d'ancoratges

L'executiu també destinarà un total de 121.161,81 euros per la revisió dels ancoratges que estan instal·lats a diferents punts de la xarxa de les carreteres generals del país. L'empresa Pirineu Inspecció i Control es farà càrrec de dur a terme les tasques en un termini d'un any. 

tracking