SUCCESSOS

Traslladat un home a Barcelona per un traumatisme cranial

El sinistre es va produir en xocar una motocicleta i un cotxe amb matrícula espanyola

Una de les víctimes sent traslladada a l’hospital.

Una de les víctimes sent traslladada a l’hospital.Fernando Galindo

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

El conductor i el passatger d’una moto, de 51 i 22 anys, respectivament, van resultar ferits ahir a primera hora de la tarda en xocar contra un turisme a l’avinguda Salou, a l’altura de l’Estadi Nacional, a Andorra la Vella. L’avís del sinistre es va donar a les 13 hores i en l’accident es van veure involucrats una motocicleta del Principat i un cotxe blanc de la marca Audi amb matrícula espanyola. El sinistre va requerir la intervenció de bombers i policies amb el desplegament de dues ambulàncies medicalitzades del SUM, que van traslladar les víctimes a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell.

Un dels ferits va ser traslladat en helicòpter a l’hospital de Sant Pau de Barcelona perquè va patir un traumatisme cranial i l’altra víctima de l’accident resta ingressada a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell amb diferents fractures, segons van indicar des del centre hospitalari. L’accident va obligar a tallar el carril de baixada, en direcció Santa Coloma, i va provocar retencions a la carretera general 1 de pujada i a l’avinguda Tarragona en sentit sud. La circulació va ser desviada per l’interior d’Andorra la Vella mentre es va mantindre el tall, durant prop d’una hora, fins que es va restablir la circulació a la carretera general 1.

D’altra banda, una dona resident de 30 anys va resultar ferida ahir al matí en xocar contra un cotxe amb matrícula espanyola a Sant Julià de Lòria. Els fets van succeir poc abans de les vuit del matí al punt quilomètric 0,300, segons va informar el cos de policia, i la víctima va ser traslladada al centre hospitalari Nostra Senyora de Meritxell.

tracking