SOBRETOT PER LA IMPLICACIÓ DELS JOVES

Bones sensacions de clausura en la setmana de la diversitat cultural

Losada va posar en relleu la importància de l’intercanvi entre entitats i comunitat

Un moment de la cercavila de les entitats.

Un moment de la cercavila de les entitats.Agències

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

“Estem molt contents de la participació; és especialment important la dels joves, que ha estat molt gran, molt més del que ens esperàvem”. Aquesta va ser la satisfacció del comú de la capital, en veu de la seva cònsol menor, Olalla Losada, en fer el balanç del desenvolupament i l’acollida la setmana de la diversitat cultural que es va iniciar el dilluns. Precisament aquest col·lectiu els ha fet arribar també canvis de cara a pròximes edicions, com la possibilitat d’organitzar ells mateixos algunes de les propostes que s’inclouen en el programa d’activitats de la setmana i fins i tot implicar-hi altres associacions. Per a la cònsol, a banda de conèixer aquestes associacions i les diferents comunitats presents al país, el que és important és que “també hi hagi una participació de la població en les diferents propostes i un intercanvi entre les entitats i la comunitat”.

“El menjar fa que la gent tingui més tendència a parlar i és la porta a conèixer altres entitats”Olalla Losada, Cònsol menor d’Andorra la Vella

La implicació del col·lectiu juvenil va estar també ben present en el punt culminant de la setmana, la mostra gastronòmica ‘La diversitat a taula’ que al llarg de dissabte va tenir lloc a la plaça Guillemó i en la qual van prendre part deu joves voluntaris. En aquest sentit, Losada va valorar que el menjar “fa que la gent tingui més tendència a parlar” i que és la porta per “conèixer també el que fan altres entitats i associacions”, a més d’afegir que això es complementa amb les activitats al voltant del folklore. Cal destacar que la mostra gastronòmica va comptar amb la participació de fins a nou estands amb productes típics de Colòmbia, Equador, Filipines, Índia, Perú, Portugal, Rússia i Ucraïna.

tracking