ESDEVENIMENTS CULTURALS

Andorra vol participar en la Fira del Llibre de Mèxic

La ministra Mònica Bonell ha anunciat que està dialogant amb la Fundació Ramon Llull

Un instant de la roda de premsa de la presentació

Un instant de la roda de premsa de la presentacióSFGA/JAViladot

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andorra podria participar en la Fira del Llibre de Guadalajara, Mèxic. Un dels esdeveniments culturals de més rellevància a Llatinoamèrica. Així ho ha comunicat la ministra de Cultura, Joventut i Esports en una roda de premsa aquest matí, en la qual s'ha presentat la participació del país en la 83a edició de la Fira del Llibre de Madrid. "Hem d'acompanyar els editors per consolidar la feina que estan fent, que els darrers anys és molt prolífica, i per obrir noves vies de distribució i venda dels títols andorrans", ha assegurat Bonell. Des del ministeri s'estan establint conversacions amb la Fundació Ramon Llull per tal de consolidar la proposta de participació del Principat a l'esdeveniment literari.

Tanmateix, Bonell ha remarcat que enguany és la segona vegada que Andorra participa en la fira amb un estand i que aquesta se celebrarà del 31 de maig al 16 de juny, afegint que aquest tipus de participació permet donar "a conèixer la varietat d'escriptors del país".

Joan Peruga, autor andorrà destacat

L'andorrà, Joan Peruga, és l'autor destacad a l'estand de Madrid. El dijous 6 de juny a les 19.30 hores tindrà lloc la presentació de Peruga al centre comercial Príncipe Pío de Madrid, a la llibreria Libro Ideas. A més, el divendres 7 de juny signarà els seus llibres als assistents a la fira a la caseta d’Andorra, a les 12.00 i a les 18.00 hores.

El Dia Olímpic i Paralímpic a la fira amb Albert Llovera

Finalment, el dia 13 de juny a les 20.00 hores, l'esportista Albert Llovera oferirà una conferència sota el títol ‘El deporte sin límites con optimismo y perseverancia’ al Pavelló Caixabank, segons ha explicat Bonell. Llovera compartirà amb els visitants de la Fira del Llibre la seva experiència i la seva vitalitat que li han permès participar nou vegades al Ral·li Dakar, competició en la qual va acabar 17è de la seva categoria en l’edició d’aquest any 2024.

tracking