Jornades esportives intergeneracionals

Promoure l'activitat física entre distintes generacions amb el golf

A la iniciativa han participat persones més grans de 60 anys i estudiants de primer de primària de diferents escoles

Un moment de la jornada dedicada al golf impulsada per Creand Fundació i la Federació de Golf d’Andorra.

Un moment de la jornada dedicada al golf impulsada per Creand Fundació i la Federació de Golf d’Andorra.Creand Fundació

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Creand Fundació ha col·laborat amb la Federació de Golf d’Andorra en l’organització de la primera jornada intergeneracional entorn de la pràctica de golf. En la sessió hi han participat usuaris de L’espai, el centre social d’activitats i formació adreçat a persones més grans de 60 anys de Creand Fundació, i de la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell, i alumnes de primer de primària del col·legi Sant Ermengol, de l’escola francesa d’Escaldes i del col·legi Sagrada Família.

En aquesta jornada, celebrada aquest dimarts al matí al camp de futbol d’Escaldes-Engordany, s’hi han sumat els alumnes que formen part de la Mini Lliga de Golf Escolar 'Golf 6' que organitza la Federació de Golf d’Andorra. La fundació ofereix classes de golf als usuaris de L’espai en el marc del programa 'Envelliment saludable', que busca fomentar l’activitat física entre les persones que desitgen mantenir-se actives. 

Aquesta activitat busca millorar la interacció entre infants i grans, fomentar la vivència d’experiències i incentivar la participació activa i inclusiva de diversos col·lectius, alhora que es promou la pràctica esportiva.

tracking