Afers Exteriors

Espot viatja a Reykjavík per tractar les relacions amb la UE

El cap de Govern es desplaçarà després al congrés de la FIS on tractarà la candidatura d'Andorra 2029

Guillem Casal en roda de premsa

Guillem Casal en roda de premsaSFGA/JAViladot

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Espot viatjarà a Reykjavík, la capital d'Islàndia, el dimarts vinent al migdia, i es reunirà amb el primer ministre, Bjarni Benediktsson, amb l'objectiu de "tractar les relacions amb la UE", així ho ha anunciat Guillem Casal, el ministre portaveu en la roda de premsa posterior al Consell de Ministres.

Casal ha recordat que Islàndia forma part de l'Espai Econòmic Europeu, i ha remarcat que "és important nodrir-se de les experiències d'altres països que tenen un acord d'associació assimilable al d'Andorra, ara que s'ha acabat la negociació de l'acord d'associació".

Un cop finalitzada aquesta reunió Espot es traslladarà al congrés de la FIS, la Federació Internacional d'Esquí, que tindrà lloc a la tarda, per tractar la candidatura d'Andorra per acollir el Campionat del Món d'esquí alpí del 2029.

Bonell es desplaça a la Fira del Llibre de Madrid

Durant la roda de premsa posterior al Consell de Ministres, Casal ha detallat també el desplaçament de la ministra de Cultura, Joventut i Esports, Mònica Bonell, a Madrid, amb motiu de la celebració de la Fira del Llibre, així com el desplaçament de Ladislau Baró a Albània per la Conferència ministerial sobre l'ensenyament superior.

tracking