Infraestructures 

Més d'un milió d'euros per millorar les carreteres i la seguretat viària

Les empreses seleccionades podran fer diferents obres per un import màxim de 150.000 euros l'any

Una part de la xarxa viària del PrincipatArxiu

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

El Govern ha adjudicat més d'un milió d'euros per dur a terme els tres treballs de millora de la xarxa viària del Principat a quatre empreses, les quals desenvoluparan tasques de diferents àmbits en la infraestructura viària, segons ha informat el ministre portaveu, Guillem Casal, a la roda de premsa posterior al Consell de Ministres, aquest dimecres. L'executiu ha fet l'adjudicació en conjunt amb l'objectiu de disposar d'una companyia durant tot l'any i activar-la si s'escau, a més de la voluntat que aquesta actuï amb la màxima celeritat possible.

Les tasques d'implantació i reparació de barrera de seguretat se l'emportat l'empresa Treballs Públics la Coma. Les obres tenen un termini d'execució de tres mesos com a màxim i s'ha adjudicat per un import de 214.725,99 euros. A més, la mateixa empresa també s'ha emportat l'adjudicació dels treballs d'execució de les operacions de conservació d'obra civil, reposició i manteniment de senyalització vertical i sistemes de contenció de vehicles de la xarxa de carreteres generals pel 2024.

Pel que respecta a la restitució d'obra de drenatge al punt quilomètric 23+900 de la CG-2, a la parròquia d'Encamp, aquesta ha recaigut sobre la companyia Simco per un import de 199.720,86 euros i un termini d'execució de vuit setmanes. A MTS Construccions els treballs d'execució de les operacions d'obra civil i manteniment de la plataforma de la xarxa de carreteres secundàries pel 2024. 

Finalment, s'han adjudicat a Multiserveis Co-Príncep els treballs d'execució de les operacions de reposició i manteniment de la senyalització vertical, dels sistemes de contenció de vehicles i dels elements de seguretat viària de la xarxa de carreteres secundàries pel 2024.

tracking