Empreses

Andbus organitza un fòrum solidari perquè les ONG trobin finançament

Els projectes es poden presentar fins al 30 de juny

Andbus ja col·labora amb diverses associacions

Andbus ja col·labora amb diverses associacionsAndbus

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Andbus, amb la col·laboració d'Univers Bomosa i Andtropia, organitzarà la primera edició del Fòrum Andbus Solidari la segona quinzena de setembre. L'esdeveniment té com a principals objectius donar a conèixer els projectes que les ONG andorranes duen a terme, convidar i implicar a altres empreses a fer accions solidàries, promoure les col·laboracions entre sector privat i el tercer sector i escollir el nou projecte que formarà part d'Andbus Solidari, segons informa l'empresa en un comunicat.

El primer pas per poder organitzar el Fòrum Andbus Solidari és l'obertura del procés per a la presentació dels projectes per part de les ONG que hi vulguin participar. El termini de presentació acaba el 3 de juny i està obert a projectes d'assistència en l'àmbit local o de cooperació internacional. La candidatura s'ha de fer omplint el formulari disponible a l'enllaç https://forms.gle/oFABWpK8fx1xGYYV9.

Els projectes preseleccionats, que es coneixeran durant la primera quinzena de juliol, rebran un suport i un acompanyament per part de mentors i experts que els ajudaran a acabar de definir el projecte presentat, si fos necessari, i a preparar la presentació que hauran de fer davant les persones i empreses assistents al 1r Fòrum Andbus Solidari que tindrà lloc a la segona quinzena de setembre.

Durant la jornada es coneixerà l'ONG que es beneficiarà de la donació d'Andbus Solidari i s'animarà al fet que altres empreses col·laborin amb la resta de projectes presentats, ja que vol ser un espai de treball en xarxa entre empreses i ONG, indica l'empresa.

tracking