EMPRESES

Aposta per capacitar empleats del programa de digitalització

El secretari d’Estat Marc Rossell.

El secretari d’Estat Marc Rossell.SFG

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

El programa per a la digitalització de les empreses evoluciona per “donar-li un reforç” i aconseguir que cada vegada siguin més les empreses digitalitzades i, per tant, que el grau de maduresa del teixit empresarial sigui major. Per aquest motiu, s’ha pensat que un dels complements que podrien ser importants per a aquest projecte podria ser oferir una mena de paquets que puguin ser útils en funció de les necessitats dels empresaris.

Així, tal com explica el secretari d’Estat de Transformació Digital i Telecomunicacions, Marc Rossell, es vol crear una mena de paquets específics perquè cada empresa pugui escollir el que més li convingui. Per exemple, si el que necessita és millorar en la capacitació dels treballadors, que pugui acollir-se al programa per rebre el suport necessari per impulsar aquesta millora. Altres paquets podrien estar dedicats a l’optimització per a la presència en xarxes socials, o fins i tot per millorar en qüestions de seguretat, un aspecte que es considera fonamental.

Rossell destaca que aquests paquets poden ser una passa perquè les empreses s’animin a fer la digitalització, ja que encabir-se al programa de manera general els pot ser “més feixuc” tenint en compte que han de fer una auditoria i això els pot resultar més complex i, per tant, els pot ser útil “començar amb una part” a través d’aquests paquets i anar-los ampliant.

El secretari d’Estat recorda que el programa d’ajuda per a la digitalització de les empreses ja té un recorregut.

tracking