Certamen

Antònies Darkness, Makuka i Veu Silent participaran a la 24a edició del concurs Sona9

Els grups andorrans escollits actuaran als 10 concerts preliminars que es realitzaran en juny i juliol a Barcelona, Tarragona, Lleida, Salt, València, Manacor i Ordino

Promoció de la 24a edició del Sona9

Promoció de la 24a edició del Sona9Sona9

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Antònies Darkness, Makuka i Veu Silent son els tres grups andorrans que participaran a la 24a edició del concurs Sona9 d'artistes emergents en català i ara hauran d'afrontar-se a la primera fase del certamen que suposa actuar als 10 concerts preliminars que es realitzen el juny, i juliol a Barcelona, Tarragona, Lleida, Salt, València, Manacor i Ordino.

En aquesta edició s'han rebut un total de 158 propostes, de les quals 30 han estat les escollides per un jurat integra pels organitzadors i membres del Grup Enderrock i la plataforma 3Cat (Catalunya Ràdio – iCat – TV3), a més de Cases de la Música i gestors especialitzats.

Un cop celebrada la primera fase, quedaran 12 semifinalistes que actuaran al setembre l'Acústica de Figueres, el Mercat de Música Viva de Vic, les Festes de Santa Tecla de Tarragona i les Festes de la Mercè de Barcelona. En la segona fase, els artistes hauran de fer una adaptació al català d'una cançó d'un altre artista i musicar un poema.

D'aquesta fase, quedaran només 4 finalistes que hauran d'enregistrar una cançó original en un estudi professional amb l'assessorament d'un productor i enginyer de so. També faran un concert de petit format als estudis d'iCat FM i una estada a les Cases de la Música per preparar la posada en escena dels seus directes. La final del Sona9 2024 serà el dissabte 16 de novembre a la sala Luz de Gas de Barcelona.

tracking