SAAS

La nova àrea de Salut Mental ha d’estar operativa al desembre

El SAAS dona quatre mesos a l’adjudicatari del concurs per enllestir els treballs

El nou dispositiu permetrà alliberar espai a l’hospital.

El nou dispositiu permetrà alliberar espai a l’hospital.Fernando Galindo

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les empreses interessades tenen fins al proper 4 de juliol per presentar ofertes per realitzar els treballs de remodelació de les dues plantes de l’edifici anomenat Ròdol, a la cantonada entre Fiter i Rossell i el carrer Josep Viladomat d’Escaldes, que acolliran dispositius ambulatoris de l’àrea de Salut Mental del SAAS. La parapública els dona quatre mesos de marge per enllestir les obres i el plec de bases estableix que les noves dependències han de ser operatives durant el mes de desembre. El pressupost previst per a la realització dels treballs és d’1,13 milions d’euros.

Les noves dependències han de pal·liar la necessitat de més espai per a una àrea que creix en usuaris. Són dues plantes que sumen al voltant dels 900 metres quadrats i que hauran d’acollir 28 despatxos individuals, quatre sales de reunions, així com sales d’espera, office per al personal, banys, magatzems i dues recepcions. Els treballs consistiran a fer una reordenació dels espais i actuacions de lampisteria, electricitat o instal·lació de climatització i controls d’accés. La previsió és que compti amb una àrea de centre de dia i que permeti separar les consultes d’adults i infantils.

El plec de bases estableix que en cas que l’adjudicatari no pugui complir amb el termini d’execució determinat, haurà de justificar el motiu i presentar un cronograma del nou termini d’execució, expressat en dies hàbils, que haurà de validar la direcció del SAAS. Els retards injustificats poden ser objecte de penalització.

Les noves instal·lacions de Salut Mental permetran, a més, alliberar espai a l’hospital i fer una reordenació de serveis. Els nous espais estan lligats també a noves contractacions. La directora del SAAS va anunciar al seu dia que serien 13 professionals de la infermeria i es reforçaria la plantilla de metges.

tracking