Pregunta parlamentària

AE demana explicacions per una possible relació laboral actual de Piqué amb el SAAS

El grup parlamentari demana transparència, ja que diversos treballadors afirmen haver vist a l'exdirector a les instal·lacions del servei

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup parlamentari Andorra Endavant, en concret, consellera general de AE, Noemi Amador Perez, ha demanat al Govern aclariments sobre una possible contractació de l'exdirector del SAAS, Josep Maria Piqué, i per la remuneració que aquests podria percebre en cas que mantingués una relació laboral amb l'administració general.

Segons un comunicat emès aquest dilluns per AE, la formació política ha demanat a Govern transparència sobre l'eventual contractació de Piqué, ja que alguns treballadors haurien manifestat haver vist a l'exdirector a les instal·lacions del Servei Andorrà d'Atenció Sanitària. Per tot plegat, Andorra Endavant ha entrat una pregunta parlamentària sobre les funcions i el càrrec que estaria exercint actualment Piqué al SAAS i si aquest estaria percebent una remuneració econòmica i l'import d'aquesta. Finalment, dins de la demanda d'informació, el grup parlamentari demana que l'executiu adjunti a la resposta una còpia del contracte, incloent-hi totes les clàusules, annexos i condicions específiques d'aquests.

tracking