Talls a la frontera

Més de 700 vehicles espanyols han sortit del Principat durant aquest dilluns

Mobilitat confirma que més de 1.000 vehicles andorrans han sortit del Principat, registrant el pic més alt a primera hora del matí

Cua de vehicles a la frontera amb Espanya

Vehícles intentant marxar, parats,  mentre passatgers creuen a peu cap el PrincipatFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Segons el registre d'entrada i sortida de vehicles del servei de Mobilitat, aquest dilluns han travessat les fronteres un total de 704 vehicles amb matrícula espanyola, registrant el major flux vehicular entre les 8.00 i les 10.00 hores del matí. També, segons els registres, la xifra més alta de sortides la tenen els vehicles amb matrícula francesa amb un total de 1.040 cotxes, representant el 35,2% del total de sortides. El pic més alt de registre de sortides ha estat a primera hora del matí i han sigut de vehicles andorrans.

Respecte a l'entrada, Mobilitat ha informat que la xifra se situa en els 3.592 vehicles i els vehicles francesos encapçalen de nou les dades amb un 34,0% del flux, el que significa un total de 1.222 vehicles francesos que han entrat al Principat. Seguit dels andorrans i els espanyols amb 1.182 i 1.009 vehicles, respectivament. Però, el pic més alt d'entrada l'han marcat els vehicles espanyols amb un total de 264 a les 8.00 hores.

Gràfic del total de vehicles que han travessat la frontera avui

Gràfic del total de vehicles que han travessat la frontera avuiServei de Mobilitat d'Andorra

Tanmateix, la gràfica de registres mostren una davallada en el flux vehicular a partir de les 14.00 hores. Finalment, des del servei mantenen l'avís que els talls tant a la frontera amb Espanya i França s'estendran durant tot el dia d'avui.

Gràfic del total de vehicles que han entrat al Principat

Gràfic del total de vehicles que han entrat al PrincipatServei de Mobilitat d'Andorra

tracking