ACORD D'ASSOCIACIÓ

La presentació de l’estudi d’impacte s’ajorna al 8 de juliol

Partits del pacte d’Estat eren reticents a exposar-lo abans de tenir l’informe complet

Una reunió del pacte d’Estat.

Una reunió del pacte d’Estat.Fernando Galindo

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La presentació de l’estudi d’impacte de l’acord d’associació que ha coordinat Andorra Recerca+Innovació s’ajorna finalment al 8 de juliol. Inicialment l’exposició estava prevista el 10 de juny però s’ha optat per endarrerir-la perquè en aquella data l’AR+I encara no tindrà l’informe enllestit per poder-lo entregar i diferents representants dels partits que integren el Pacte d’Estat van posar de manifest, en la darrera reunió, les reticències a participar en una presentació pública sense tenir a disposició l’informe complet i quan hi ha d’haver una coordinació en el missatge que es transmet.

Si s’havia triat el juny era perquè al juliol ja arrenquen els períodes de vacances però l’entitat responsable de l’estudi va informar que en la data inicialment prevista haurien pogut fer una presentació completa del treball i les conclusions però no haurien pogut lliurar tot el document. Després d’escoltar les diferents opinions expressades s’ha optat per programar la presentació quan es pugui garantir que tota la ciutadania el podrà consultar. La manera de procedir serà la mateixa, segons van indicar fonts coneixedores. Al matí es farà una reunió específica amb els integrants del pacte d’Estat a l’edifici del Govern i, segons les previsions, al vespre (19 hores) es durà a terme la presentació pública a la sala d’actes de l’edifici de Formació Professional d’Aixovall.

Les conclusions les han de presentar Yvan Lara, investigador en anàlisi política a AR+I, i Pablo Tucat, investigador en economia a KSNET, l’empresa a qui es va adjudicar el treball i que ha cobrat 118.273 euros per realitzar-lo. AR+I va triar KSNET d’entre les tres propostes que es van presentar al concurs convocat el passat mes d’octubre. L’entitat va ressaltar que l’empresa comptava amb experiència en estudis similars.

tracking