Consell de ministres

Govern adjudica la reforma per fer pisos a l'hotel Font de Ferro per 2 milions d'euros

Casal explica que hi ha 150 peticions per a habitatges de preu assequible 

L'hotel Font de Ferro es convertirà en un bloc de 17 pisos

L'hotel Font de Ferro es convertirà en un bloc de 17 pisosFernando Galindo

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

El consell de ministres ha adjudicat els treballs de reforma de l'hotel Font de Ferro d'Aixovall per convertir-lo en un bloc de 17 unitats de lloguer assequible. Les obres s'han encarregat a Cevalls per 2,033 milions d'euros i han d'estar finalitzades en 16 mesos, segons ha explicat el ministre Portaveu, Guillem Casal, que ha recordat que aquest és un dels edificis que va adquirir el Govern per arribar a posar al mercat 300 habitatges per a famílies que tenen dificultats per trobar un pis. 

Casal ha anunciat que el centenar de sol·licituds que va dir el cap de Govern, Xavier Espot, que s'han rebut per accedir a un habitatge de lloguer assequible ascendeixen ja a 150 peticions i ha convidat la ciutadania a inscriure's per optar a aquests pisos del parc immobiliari públic que promou el Govern.

Resposta a Concòrdia

El portaveu de l'executiu ha valorat la proposició de llei que Concòrdia va presentar per evitar l'especulació immobiliària i ha assegurat que recull aspectes que el Govern ja inclou al projecte de la llei òmnibus per garantir el creixement sostenible del país que es va anunciar el 2 d'abril. Guillem Casal ha remarcat que l'augment fins al 25% de l'impost de plusvàlua a la venda d'immobles en els primers dos anys ja està previst pel Govern amb un 20% i ha celebrat que se sumin a les iniciatives del Govern. I s'ha mostrat contrari a la proposta d'incrementar l'ITP perquè ha assegurat que provocaria una pujada dels preus dels habitatges perquè es repercutiria en els preus.

tracking