Energia renovable

Les plaques solars del Consell General produeixen una mitjana de 400 kWh al dia

Les primeres estadístiques registren aquest dimecres com el dia de més productivitat energètica

La nova instal·lació solar del Consell General.

La nova instal·lació solar del Consell General.Consell General

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El Consell General ha produït ha produït una mitjana diària de més de 400 kWh amb les noves plaques fotovoltaiques que es van posar en funcionament fa un mes, segons apunten les primeres estadístiques de producció d’electricitat. En concret, aquest dimecres ha estat el dia de major producció amb més de 600 kWh, consum diari equivalent al de 70 llars.

La nova instal·lació solar del Consell General suposa un augment de la superfície de panells que ha passat dels 131 m2 als 470 m2 entre el nou edifici del parlament i l’edifici de serveis situat a la plaça del Consell General. 

La generació elèctrica amb les noves plaques solars evitarà l’emissió de 30 tones de CO2 anuals i suposa al voltant del 15% del consum elèctric del Consell General.

Connexió a FEDA Ecoterm a la tardor

Els treballs de connexió a la xarxa de calor de FEDA Ecoterm encaren la seva fase final i estaran enllestits a principis de tardor, just abans de la posada en marxa dels serveis de calefacció.

Finalment, el Consell General aposta pel canvi a noves lluminàries amb tecnologia LED i l’optimització de la temperatura de tot l’immoble per evitar consums excessius en refrigeració i calefacció.

tracking