Proves d’accés a la universitat a la Seu per a 94 alumnes andorrans

Alumnes examinant-se.

Alumnes examinant-se.

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Fins a 217 alumnes de l’àmbit territorial del Pirineu van començar ahir al matí les proves d’accés a la universitat (PAU) a la sala Sant Domènec de la Seu d’Urgell.

Del total d’estudiants, 94 han cursat batxillerat a Andorra, per la qual cosa només s’examinen de les matèries corresponents la fase específica. Els candidats andorrans a cursar estudis superiors en centres universitaris veïns s’examinen de diferents matèries per completar les qualificacions que han obtingut al batxillerat andorrà. De la resta, 75 alumnes provenen de l’institut Joan Brudieu de la Seu d’Urgell i 48, de l’institut Pere Borrell de Puigcerdà.

Els exàmens de les proves per accedir als estudis superiors, que tenen lloc aquesta setmana –l’últim dia és dijous–, es realitzen en horari de matí i tarda en tres franges horàries. La primera prova comença a les nou del matí, la segona, a les dotze del migdia i, la tercera, a les tres de la tarda. Els resultats de les proves es publicaran dimecres 19 de juny, mentre que les revisions d’exàmens s’hauran de demanar del 10 al 21 de juny. Pel que fa a la selectivitat del setembre, tindrà lloc els dies 3, 4 i 5, mentre que la matrícula de la convocatòria extraordinària serà de dilluns 22 a dijous 25 de juliol.

tracking