Treball

La quota especial d'estiu contempla les 500 autoritzacions

Prop de 450 es corresponen a permisos d’immigració temporals i 50 a permisos de treball temporal fronterer

La seu del servei d'ImmigracióArxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern ha aprovat aquest dimecres la quota d'autoritzacions d'estiu, la qual contempla un total de 500 autoritzacions, dels quals 450 es corresponen a permisos d’immigració temporals i 50 a permisos de treball temporal fronterer. Una xifra que, com és habitual, es pot ampliar en un 30% si fos necessari. Així ho ha confirmat el portaveu del Govern, Guillem Casal, en una roda de premsa posterior al Consell de Ministres. 

La ministra de Justícia i Interior, Ester Molné, va ser l'encarregada de proposar el Reglament de quota especial d’autoritzacions d’immigració temporals per al sector de l’hoteleria i de la restauració per la temporada d’estiu 2024. Una quota que va obtenir el dictamen favorable del Consell Econòmic i Social en la seva darrera sessió, celebrada la setmana passada.

El termini de presentació de sol·licituds dels permisos s'iniciarà a partir de l’entrada en vigor del reglament i s’acabarà el 15 de setembre d’enguany. Els permisos tindran vigència entre l’entrada en vigor del reglament i el 3 de novembre del 2024. 

tracking