Avís de mobilitat

Activitats lúdiques i esportives generaran diversos talls de trànsit el cap de setmana

Des del servei de Mobilitat recomanen planificar els desplaçaments i evitar els principals carrers

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Diversos esdeveniments programats per al cap de setmana del 7 al 9 de juny provocaran afectacions al trànsit en els principals carrers de diferents parròquies. Des del servei de Mobilitat han recomanat planificar els desplaçaments per tal d'evitar col·lapses de les principals vies.

Andorra la Vella i Escaldes

Aquest divendres, des de les 20.30 fins les 22.30 hores, l'avinguda d'Enclar, entre el carrer de la Tarteria i Verge del Remei, romandrà tancat en sentit sud amb motiu de la celebració de l'espectacle de cloenda del ClassicAND. Mobilitat també ha advertit que el carrer Prat de la Creu romandrà tallat al trànsit des del Pont nou fins a la rotonda de Govern durant el dissabte 8 de juny. L'horari d'afectacions serà des de les 10.00 fins a les 13.00 hores, i el diumenge 9, des de les 17.00 fins a les 21.00 hores.

Les afectacions al trànsit també s'estendran fins a la parròquia d'Escaldes-Engordany amb motiu de la Bicicletada popular, la qual tindrà lloc el diumenge 9, de les 10.30 fins a les 12.30 hores.

Encamp

La parròquia encampadana acollirà l'Spartan Race els dies 7, 8 i 9 de juny. Un esdeveniment que ocasionarà diferents talls a l'avinguda de Joan Martí, des de la rotonda Prat del Genil fins a la plaça dels Arínsols. L'inici de les afectacions aniran des d'aquest divendres a les 9.15 hores, fins al diumenge a les 19.00 hores.

Les afectacions al trànsit a la carretera secundària de Vila i de Beixalís tindran lloc el dissabte des de les 7.00 fins a les 14.00 hores. També patirà talls puntuals l'avinguda de J. Martí, l'av. F. Mitterrand, el carrer del Riu Blanc i a la rotonda Prat del Genil amb Cruïlla del carrer del Mirador.

Sant Julià de Lòria

La parròquia laurediana serà la seu del Campionat del Món de Trial del 7 al 9 de juny, la qual cosa obligarà el desplegament d'un dispositiu del doble carril a l'av. Francesc Cairat.

Finalment, l'esdeveniment esportiu 3 Nations també tindrà lloc aquest cap de setmana i, tot i no haver-hi talls programats a Andorra, a la carretera N-260 en sentit La Seu d'Urgell i Puigcerdà sí que patirà afectacions de trànsit des de les 7.30 hores del matí. Amb tot plegat, el servei de Mobilitat ha recomanat la C-14 com a ruta alternativa.

tracking