Solidaritat

Govern entrega un xec de 5.650 euros a Càritas de la recaptació de la cursa de l'Illa Carlemany

L'executiu també ha fet entrega dels xecs als centres de primera ensenyança guanyadors del premi Escola Activa

Lliurament dels xecs a les escoles guanyadores i del xec a Caritas Andorrana

Lliurament dels xecs a les escoles guanyadores i del xec a Caritas AndorranaSFGA/C.E.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ministra de Salut, Helena Mas, i el secretari d’Estat de Joventut i Esports, Alain Cabanes, acompanyats pel gerent del centre comercial Illa Carlemany, Jorge Fonseca, han fet entrega d’un xec de 5.650 euros a Càritas Andorrana, provinent de la recaptació de la venda de samarretes solidàries de la Cursa popular Illa Carlemany, celebrada el passat 12 de maig. Així doncs, aquest any es tornen a destinar els beneficis al banc d’aliments d’aquesta associació.

D’altra banda, Mas i Cabanes també han fet entrega dels xecs als centres educatius de primera ensenyança guanyadors del premi Escola Activa (un de 400 euros per al col·legi Sagrada Família, un de 350 euros per a l’escola francesa de primera ensenyança de Santa Coloma, i un de 300 per a escola francesa de primera ensenyança de la Massana), i d’un altre xec de 400 euros per al col·legi Mare Janer, en la categoria de segona ensenyança. Aquests xecs van destinats a la compra de material esportiu per al centre.

Les escoles guanyadores s’han decidit després d'un càlcul per percentatge entre el volum de nens a l'escola i el nombre d'inscrits a la cursa i els que han tingut més volum de participació han estat els guanyadors d’aquest premi. Cal recordar que la tradicional Cursa popular Illa Carlemany va aplegar el passat diumenge 12 de maig 3.600 participants, en la 13a edició de l’esdeveniment. Aquesta activitat té com a objectiu impulsar una trobada esportiva, social, cívica i familiar, alhora que també busca motivar a la ciutadania perquè integri i practiqui hàbits saludables.

tracking