Sostenibilitat

El Govern vol consolidar el projecte Escola Verda per mantenir els centres "actius"

La plaça del Poble acull la celebració del catorzè Fòrum de la iniciativa

Una imatge dels participants al Fòrum Escoles Verdes amb el ministre de Medi Ambient, Agricultura i Ramaderia, Guillem Casal i el secretari d'Estat d'Educació i Universitats, Josep Anton Bardina.

Una imatge dels participants al Fòrum Escoles Verdes amb el ministre de Medi Ambient, Agricultura i Ramaderia, Guillem Casal i el secretari d'Estat d'Educació i Universitats, Josep Anton Bardina.ANA/M.F.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un cop s'ha aconseguit que tots els centres educatius del país estiguin inclosos en la xarxa Escola Verda ara el repte és "continuar consolidant el projecte" i que les escoles es mantinguin "actives" implicant-se en nous objectius. Per aquest motiu es considera que els temes que es fomentin per al treball educatiu han de ser "importants i d'actualitat pública" i tinguin "una relació amb el comportament cívic" que es vol aconseguir de la societat en general. Així ho ha expressat el ministre de Medi Ambient, Agricultura i Ramaderia, Guillem Casal, en el marc de la celebració del catorzè Fòrum Escola Verda, una trobada que permet que alumnes i docents puguin "tenir relació entre ells i optin a millorar en el camp de la sostenibilitat", tal com ha eplicat el secretari d'Estat d'Educació i Universitats, Josep Anton Bardina, que ha subratllat que el fòrum serveix per "posar en observació pública el treball que les escoles fan" al llarg del curs escolar en matèria de sostenibilitat i medi ambient.

tracking