ESDEVENIMENT

El 'De Copes' omple el centre històric

La capital destaca l’èxit d’afluència de la iniciativa recuperada

Èxit 'De Copes' al centre històric.

Èxit 'De Copes' al centre històric.Fernando Galindo

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

La capital va recuperar ahir el De copes, l’esdeveniment que va tornar a omplir els entorns de la plaça Rebés, la del Poble, la Guillemó, la placeta Sant Esteve, la Monjó i el Cap del Carrer. El comú d’Andorra la Vella va celebrar l’“èxit” de la iniciativa, que va comptar amb una alta afluència de públic. Diferents activitats van amenitzar la tarda-vespre, com ara l’actuació de Les veïnes del Barri Antic, l’espectacle itinerant inaugural, la música en directe del pre Jambo, sessions de DJ o visites guiades gratuïtes a Casa de la Vall cada mitja hora. Una quarantena d’establiments de la zona s’hi van adherir amb descomptes i promocions i ampliant l’horari comercial. L’Associació de Comerciants del Centre Històric col·labora en l’activitat.

L’esdeveniment va omplir les terrases.

L’esdeveniment va omplir les terrases.Fernando Galindo

“L’esdeveniment obre la temporada d’estiu, les terrasses i el bon temps. Estem molt contents de poder tornar a celebrar el mític esdeveniment”, va assenyalar el cònsol major de la capital, Sergi González, en declaracions a la premsa durant l’esdeveniment, destacant que s’ha tornat a celebrar a demanda dels comerciants. La continuïtat de l’activitat s’analitzarà valorant-ne la repercussió.

El cònsol va posar en relleu que es tracta de potenciar l’activitat dels comerços i restaurants del centre històric i que per aquest motiu des de la corporació s’han esmerçat els esforços a incrementar la participació.

tracking