Turisme

Sant Julià de Lòria obrirà l’accés rodat a la zona de Claror a partir del 14 de juny

Les precipitacions de les últimes setmanes han endarrerit l'obertura a la circulació de vehicles

Sant Julià obre l'accés rodat a la zona de Claror.

Sant Julià obre l'accés rodat a la zona de Claror.Comú de Sant Julià de Lòria

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú de Sant Julià de Lòria obre el període de control dels accessos rodats a la zona de Claror, Camp Ramonet, Port Negre i Coll de Finestres. Aquest any l'obertura s'ha retardat unes setmanes a causa de les abundants precipitacions. Així doncs, a partir del divendres 14 de juny podran accedir a la zona, tal com ho estableix l'ordinació reguladora aprovada el 2020, els vehicles de més de dues rodes. Si la climatologia ho permet, hi podran circular fins al 8 de desembre.

Segons la normativa, que estableix limitacions temporals en els sectors de Camp de Claror, Camp Ramonet, Port Negre i Coll de Finestres, per accedir-hi cal disposar d'un carnet específic que costa 5 euros. Per obtenir-lo, cal adreçar-se al servei de Tràmits del comú a partir del dilluns 10 de juny, de dilluns a divendres de les 8 a les 14.30 hores, o bé omplir la sol·licitud que es pot descarregar de la web www.santjulia.ad.

Els visitants i aquells que no disposin del carnet hauran d'abonar 25 euros per persona i vehicle. Les entrades es poden adquirir al servei de Tràmits, a l'oficina de Turisme de la plaça Laurèdia o bé a la caseta situada a la barrera d'accés on hi haurà un guàrdia que controlarà el pas.

La vulneració de les prescripcions de l'ordinació reguladora té la consideració d'infracció administrativa i les sancions van dels 50 als 3.000 euros.

tracking