Estacions

Grandvalira Resorts inverteix un milió d'euros per a l'estiu i espera uns 180.000 visitants

L'activitat estrella de la temporada serà el mundial de BTT

Josep Marticella, Juan Ramon Moreno i Israel Ramonet han presentat avui la temporada d'estiu a Arcalís

Josep Marticella, Juan Ramon Moreno i Israel Ramonet han presentat avui la temporada d'estiu a ArcalísAgències

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Grandvalira Resorts ha presentat aquest dimarts a les instal·lacions d'Ordino Arcalís les activitats per a la temporada d'estiu. L'acte ha comptat amb la presència del director general de Grandvalira Resorts, Juan Ramon Moreno, el director d'Ordino Arcalís, Israel Ramonet, i el director de Pal i Arinsal, Josep Marticella. "L'oferta que tenim a Andorra és molt bona i esperem que la climatologia ens ajudi", ha comentat Moreno, destacant que l'activitat estrella per a aquest estiu són els mundials de BTT.

No obstant això, l'objectiu de Grandvalira Resorts és "consolidar l'oferta i millorar les coses que tenim". Segons Marticella, la inversió feta aquesta temporada d'estiu és similar a la de l'any passat, voltant el milió d'euros, i s'espera atraure un total de 180.000 visitants durant tota la temporada. Tot i aquesta xifra, "l'estiu representa una quantitat molt baixa i varia en funció de l'estació", ha explicat el director general, afegint que "la xifra de facturació representa un 2-3%".

Pel que fa a Pal-Arinsal, Marticella ha expressat el seu desig de "tenir un estiu plàcid". A més, ha assenyalat que, tot i el gran volum de visitants esperat per a la temporada, la xifra de 180.000 visitants no inclou els 80.000 que s'esperen per als mundials de BTT. També ha destacat l'ampliació del circuit d'e-bike de Grandvalira, que passarà de 94 a 102 quilòmetres d'extensió.

D'altra banda, el director d'Ordino Arcalís ha anunciat que la temporada a l'estació començarà el 22 de juny i s'allargarà fins al 15 de setembre. Entre les novetats d'enguany hi ha la instal·lació de deu carregadors per a vehicles elèctrics a la zona de l'Hortell i l'enllaç del rellotge solar amb la zona de Sorteny.

El sector de Pal-Arinsal va donar el tret de sortida a la temporada el cap de setmana passat, mentre que la resta d'estacions obriran després de Sant Joan. Les persones beneficiàries del forfet de temporada podran gaudir de totes les activitats de tots els sectors de Grandvalira Resorts.

tracking