TROBADA POLÍTICA D’ALT NIVELL

Converses per millorar les carreteres N-145 i l’N-260

Forné es reuneix a Madrid amb el secretari d’Estat de Transports

Un moment de la reunió a Madrid.

Un moment de la reunió a Madrid.SFG

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El secretari d’Estat de Transició Energètica, Transports i Mobilitat, David Forné, es va desplaçar ahir en visita oficial a Madrid per mantenir diverses reunions polítiques d’alt nivell amb l’objectiu d’aprofundir en les relacions bilaterals en matèria d’infraestructures i connexions terrestres i aèries, amb la finalitat de facilitar la promoció turística, les relacions econòmiques i empresarials, i el desenclavament del territori pirinenc i del país. Així, Forné es va reunir amb el secretari d’Estat de Transports i Mobilitat Sostenible, José Antonio Santano, i amb el secretari d’Estat de Seguretat, Rafael Pérez.

Forné va poder intercanviar amb els seus homòlegs espanyols la voluntat de treballar de forma tècnica juntament amb el govern espanyol per estudiar la possibilitat d’implementar millores a la carretera N-145 d’accés a Andorra, així com a l’N-260. També va poder compartir l’interès en l’estudi que s’està impulsant des de la Generalitat de Catalunya en relació amb una nova possible línia ferroviària que connecti Andorra i la Seu.

En matèria de mobilitat aèria, Forné va explicar l’aposta decidida del Govern per dinamitzar l’aeroport d’Andorra-la Seu. La infraestructura ha registrat un increment del ritme d’usuaris amb un total de 5.546 passatgers el primer trimestre del 2024, més del doble dels assolits durant el mateix període de l’any anterior.

tracking