COMPETICIÓ

Dotze equips participen en la desena edició de la World Robot Olympiad

Un dels participants.

Un dels participants.

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Un total de dotze equips prendran part dissabte en la desena edició de la World Robot Olympiad Andorra Telecom, una competició de robòtica educativa d’àmbit internacional que ofereix a infants i joves l’oportunitat d’apropar-se de manera lúdica a la tecnologia i a l’enginyeria.

Els participants en aquesta competició han hagut de construir un robot innovador que superi un repte. D’aquesta manera, aprenen i demostren la seva capacitat de resolució de problemes i, paral·lelament, desenvolupen les seves competències personals. Les categories en les quals competiran els equips són Star (per a infants de 8 a 12 anys), Elementary (per a infants de 8 a 12 anys) i Júnior (per a joves d’11 a 15 anys).

A les deu del matí de dissabte s’obriran per al públic les portes de l’auditori del centre de formació professional d’Aixovall i començaran les rondes de classificació de les diferents categories. Els guanyadors de cada categoria tindran accés a la final nacional espanyola de la WRO, que tindrà lloc al setembre a Almeria. Andorra Telecom promou la formació de la robòtica i innovació a través de la First LEGO League i la WRO.

tracking