COS DE SEGURETAT

La policia detecta setanta infraccions, totes de motos

La majoria dels delictes han estat per excés de velocitat i per no respectar la senyalització horitzontal de la calçada

La policia revisant una motocicleta.

La policia revisant una motocicleta.Fernando Galindo

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El cos de seguretat ha efectuat un total de 597 controls i ha detectat més d’una setantena d’infraccions en la campanya de seguretat en el trànsit dirigida a motocicletes, ciclomotors, bicicletes i vehicles de mobilitat personal (VMP) que ha tingut lloc entre el 10 de maig a les set del matí i el 31 de maig a les set de la tarda. La majoria de les infraccions que ha detectat la policia han estat per excés de velocitat i per no respectar la senyalització horitzontal de la calçada.

Pel que fa a la resta, es tracta de sancions per no presentar-se a la Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV) en el termini reglamentàriament establert; no portar guants; no poder mostrar el comprovant de l’assegurança; no circular amb el tub d’escapament, retrovisors o pneumàtics en condicions; conduir amb permisos d’una altra categoria, tenir el carnet caducat i conduir amb permís estranger amb més d’un any de residència. Tots els vehicles que s’han hagut de sancionar són motos.

Des de la policia informen que en aquestes tres setmanes s’ha vetllat per controlar i evitar imprudències en la conducció i s’han verificat les condicions administratives i tècniques d’aquesta classe de vehicles. Tot plegat, amb l’objectiu de “dissuadir, conscienciar i reduir la sinistralitat”, segons la policia.

Tot i la finalització de la campanya, la policia demana prudència als conductors i es manté especialment alerta perquè en aquesta època de l’any augmenten els accidents amb la implicació de motocicletes i ciclomotors. És per això que es continuarà incidint en la prevenció i la bona convivència de tots els vehicles a la xarxa viària, asseguren.

tracking