Seguretat vial 

Dos detinguts per conducció temerària i consum de drogues que van provocar un accident

Una dona de 32 anys va patir lesions lleus pel sinistre

Dos vehicles van patir danys materials a l'avinguda Salou

Els vehicles implicats en l'accident d'anit a Prat Salitredactor

detail.info.publicated
Andorra la Vella 

Creat:

Actualitzat:

La policia ha detingut dos conductors implicats en l'accident d'anit a la rotonda de Prat Salit, a l'avinguda Salou d'Andorra la Vella. Els arrestats són dos joves de 20 i 21 anys anaven sota els efectes de les drogues i amb "conducció temerària", segons ha informat la policia, ja que circulaven "molt ràpid". Els joves van acabar provocant un sinistre amb un tercer vehicle, que no tenia res a veure amb ells. La conductora del turisme, una dona de 32 anys va resultar ferida de caràcter lleu.  

L'accident es va produir a les 22.47 hores i tots els vehicles implicats són de matricula andorrana. El cos de seguretat ha explicat que els joves circulaven des de Sant Julià cap al centre de la capital a gran velocitat i "efectuant avançaments i envaint en algun moment el carril contrari", segons els testimonis dels fets i les verificacions que han pogut fer els agents amb l'anàlisi de les càmeres de Mobilitat. En arribar a la rotonda el conductor de 21 anys va topar contra el cotxe de la dona, per això aquest arrestat està acusat d'un delicte contra la integritat física i moral, a més del delicte contra la seguretat col·lectiva per conducció temerària que s'imputa també al detingut de 20 anys.

La dona va ser traslladada a l'hospital i va rebre l'alta hores després, segons han informat des del centre mèdic. Els bombers van haver d'intervenir per netejar la calçada i retirar les restes dels vehicles implicats.

Haixix i marihuana

El servei d'ordre ha fet públiques dues detencions més de conductors que van donar positiu a la prova de consum d'estupefaents. La primera va ser la d'un jove de 18 anys, arrestat dilluns, que tenia el permís retirat i portava una petita quantitat de marihuana. I la segona ha estat la d'un home de 39 anys controlat dijous a la tarda a Sant Julià, que a més estava en possessió d'una petita quantitat d'haixix.  

tracking