SUCCESSOS

Una cursa acaba amb un accident i els dos conductors detinguts i positius en drogues

Un motorista està ingressat a l’UCI en caure del vehicle a la carretera dels Cortals

L’accident a la rotonda de Prat Salit.

L’accident a la rotonda de Prat Salit.

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

La policia va detenir dijous a la nit dos joves de 20 i 21 anys com a presumptes autors de delictes contra la seguretat col·lectiva per conducció temerària i sota els efectes de les drogues.

Etiquetes:

Els dos vehicles, amb matrícula andorrana, circulaven a gran velocitat en sentit ascendent des de Sant Julià de Lòria efectuant avançaments i envaint en algun moment el carril contrari, segons van declarar testimonis dels fets i la policia va corroborar amb l’anàlisi de les càmeres de Mobilitat.

Quan van arribar a la rotonda de Prat Salit, a Andorra la Vella, el conductor de 21 anys va tenir un accident amb un tercer vehicle, també amb matrícula andorrana, conduït per una dona de 32 anys que va resultar ferida i va ser traslladada a l’hospital. Per aquest motiu també se’l va arrestar com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral.

També per positiu en drogues al volant la policia ha detingut aquesta setmana dues persones més. Es tracta d’un home de 39 anys arrestat a Sant Julià de Lòria el mateix dijous a la tarda i d’un jove de 18, detingut dilluns, que, a més, conduïa amb el permís retirat. Tots dos es trobaven en possessió de petites quantitats de marihuana, el primer, i d’haixix, el segon.

Un motorista de 27 anys es troba ingressat a l’UCI amb pronòstic reservat després de resultat ferit dijous a la nit en caure del vehicle per la carretera dels Cortals, a Encamp. El sinistre es va produir a les 22.33 hores i el jove va ser traslladat a l’hospital, segons informa el cap de guàrdia de bombers.

tracking