COMPETICIONS

Robotics Laser, Mini 3D, i LB, guanyen la final de la World Robot Olympiad Andorra Telecom

Els tres equips accedeixen automàticament a la final nacional de la WRO que se celebrarà els pròxims 14 i 15 de setembre, a Almeria.

Els guanyadors del torneig

Els guanyadors del torneigAndorra Telecom

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest matí s'ha disputat la final de la competició internacional de robòtica educativa que organitza Andorra Telecom. Així, a les deu del matí s’ha iniciat la primera de les quatre rondes que cada equip ha pogut fer al tauler de joc i que ha permès als equips anar ajustant el robot per assolir el màxim de punts i millorar la classificació.

Finalment, han estat els equips Mini 3D en la categoria Elementary; l’equip Robotics Laser en la categoria Star i l’equip LB en la categoria Junior, els que han aconseguit guanyar la final andorrana i, per tant, tindran accés a la final nacional espanyola que se celebrarà a Almeria els pròxims 14 i 15 de setembre. La final mundial se celebrarà a Turquia.

Vint-i-nou participants, d’entre 6 i 18 anys, han posat a prova els aprenentatges que han adquirit en els darrers mesos, preparant la competició, i que se centren en el disseny i programació del robot.

Des d’Andorra Telecom, Inés Martí, responsable d’esdeveniments i responsabilitat social empresarial de la companyia, ha felicitat a tots els equips participants pel treball fet i ha mostrat la satisfacció per aquests primers deu anys de la World Robot Olympiad a Andorra, “el que demostra la consolidació del torneig d’una competició de robòtica educativa que estimula el pensament crític, creativitat i resolució de problemes entre els participants”.

tracking