ANDORRA TELECOM

Una dècada de competició de la World Robot Olympiad

Els guanyadors aniran a competir al torneig d’Espanya a Almeria

Un instant de l’entrega de medalles.

Un instant de l’entrega de medalles.E.M.

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La final de la 10a edició de la World Robot Olympiad Andorra Telecom ha deixat moltes alegries i el testimoni viu del bon treball que s’està realitzant al país en la robòtica. Així doncs, els guanyadors han estat Robotics Laser (categoria Star), Mini 3D (categoria Elementary) i LB (categoria Júnior), que viatjaran a Almeria el pròxim 14 i 15 de setembre per a la final espanyola.

“Contents de celebrar la competició que incentiva les formacions STEAM”Inés Martí, Responsable RSE Andorra Telecom

En total, van ser 29 els participants entre 6 i 18 anys (11 equips andorrans i un de la Seu d’Urgell) que van tenir l’oportunitat de posar a prova tots els aprenentatges adquirits durant els darrers mesos. En aquest sentit, van estar dissenyant els robots, així com la seva programació per a aquesta cita tan important. “Contents de celebrar aquest desè aniversari d’una competició de robòtica educativa que incentiva les formacions STEAM i que també impulsa l’esperit crític, la competència de diferents formacions i la resolució de problemes, la creativitat”, va declarar la responsable en RSE d’Andorra Telecom, Inés Martí.

Darrere de la final, hi ha moltes hores d’entrenament, il·lusió i perseverança, tres trets que des de l’empresa van remarcar en aquesta competició ja consolidada del país. “És una activitat molt completa per als infants”, va valorar Martí, afegint que els punts assolits pels 12 equips demostren un alt nivell dels participants. Martí va remarcar la possibilitat d’anar a la final mundial a Turquia si algun dels tres equips assoleix la victòria.

tracking