CIRQUE DU SOLEIL

Gairebé exhaurides les entrades per a l’espectacle ‘Sublim’

Per al primer espectacle queden a la venda poc més de 150 dels 3.500 seients de la carpa

L’escenari del nou espectacle del Cirque du Soleil.

L’escenari del nou espectacle del Cirque du Soleil.Cirque du Soleil

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

El nou espectacle del Cirque du Soleil per aquest estiu, Sublim, escalfa motors i es prepara per a la primera actuació de l’estació, que serà el proper 6 de juliol. Qui vulgui veure l’estrena de l’espectacle de la companyia canadenca i encara no tingui entrada s’haurà d’afanyar perquè dels 3.500 seients de la carpa situada al terreny de l’antiga plaça de braus, a Prada Casadet, queden poc més de 150 entrades a la venda que es poden adquirir a la web visitandorra.com

Per a la resta d’actuacions –enguany el Cirque du Soleil oferirà 21 sessions de Sublim– encara queden força entrades a la venda. Només el dissabte 3 d’agost, dia de la penúltima actuació, hi ha menys entrades a la venda que el dia del debut. A hores d’ara n’hi ha a la venda poc més d’una cinquantena. L’any passat, sota el nom de Festa, van veure l’espectacle de la companyia canadenca unes 70.000 persones, és a dir, el 91% de l’aforament de Prada Casadet.

La pàgina web del Cirque du Soleil fa setmanes que publicita l’espectacle dissenyat exclusivament per a Andorra. Parla sobre la sinopsi de l’espectacle que descriu com la història d’“un dissenyador d’alta costura que a l’ocàs de la carrera està preparant la seva retirada. Però abans de tancar la seva boutique, uns maniquins cobren vida misteriosament i executen una sèrie de colorits números acrobàtics que evoquen la carrera creativa del prolífic modista des dels inicis fins a les millors col·leccions”.

La web de la companyia canadenca no revela gran cosa del que es podrà veure a Andorra del 6 de juliol al 4 d’agost. Sí que es pot veure com serà l’escenari de Sublim i s’explica que el marc musical de l’espectacle està inspirat en el repertori del Cirque du Soleil, amb molts instruments de corda. “Els arranjaments juguen amb les èpoques i els estils. A partir d’una música èpica, gairebé lírica, l’espectacle evoluciona cap a sons més percussius, rítmics i festius, acompanyats per una cantant que interpretarà les cançons en directe sobre l’escenari”.

tracking