Educació

IESE ofereix un programa d'emprenedoria impulsat per Creand Crèdit Andorrà

La formació serà a l'octubre amb una vintena de sessions

Presentació del programa

Presentació del programa "Les claus per emprendre amb èxit"Creand Crèdit Andorrà

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Creand Crèdit Andorrà, a través de la seva Càtedra a l’IESE, impulsa un nou programa a Andorra sobre emprenedoria, que anirà a càrrec de l’escola de negocis IESE, sota el nom ‘Les claus per emprendre amb èxit’. El curs està adreçat a totes aquelles persones que vulguin capacitar-se i assolir els coneixements necessaris per entendre el procés de l’emprenedoria, des de la detecció d’oportunitats fins al creixement de l’empresa, segons informa l'entitat. El programa es durà a terme tots els dimarts del mes d'octubre de 9 a 18 hores i s'oferiran una vintena de sessions. 

El programa, estructurat en cinc mòduls, reflexionarà sobre les diferents fases de l’emprenedoria, com l’anàlisi d’oportunitats de negoci, la generació d’idees, la creació de models i plans de negoci, la constitució de l’empresa, els primers passos i el creixement posterior. Al mateix temps, oferirà una visió àmplia sobre els agents que formen part del projecte i del procés. 

Es tracta de la primera formació que impulsa la Càtedra Creand d’Emprenedoria i Banca a l’IESE, una càtedra que té com a objectiu posar a l’abast de la societat coneixements, reflexions i anàlisi sobre aspectes que influeixen en el desenvolupament econòmic i del món empresarial, concretament del teixit emprenedor, ressalta l'entitat.

Pepa Gallego, responsable de comunicació corporativa de Creand Crèdit Andorrà, ha destacat en la presentació del programa la importància del programa pel teixit empresarial emprenedor del país i la col·laboració amb la Universitat d'Andorra. Per la seva banda, Guillermo de Prat, director de programes Executive Education de l'IESE, ha comentat que “l’objectiu del curs és aportar les claus, des dels coneixements fins a les eines i el mètode necessaris, per emprendre projectes i fer-los créixer amb èxit".

tracking