Banca

MoraBanc aconsegueix la certificació de la consultora Great Place To Work

És el primer banc andorrà que la rep i la segona empresa a tot el país, després d’Andorra Telecom

Part de l'equip de MoraBanc

Part de l'equip de MoraBancMoraBanc

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

MoraBanc es converteix en el primer banc andorrà en rebre la certificació com a Gran Lloc per a Treballar, després de passar un diagnòstic de l'ambient organitzacional. El títol ha estat atorgat per la consultora Great Place to Work. 

L'enquesta de diagnòstic per constatar la valoració dels equips, l'ha contestat el 90% de la plantilla. D'acord amb les respostes, la consultora ha assignat a MoraBanc  una nota de 70 sobre 100, superior al mínim marcat per rebre el certificat. 

Els aspectes més valorats per les persones que treballen al banc són l’orgull de pertinença i d’equip, l’equitat en el tracte, la confiança en les persones, i la gestió del negoci ètica i honesta. Amb aquesta informació, el banc construirà un pla d'acció per millor en els aspectes amb menor valoració i donarà resposta a les propostes de millora recollides. 

El benestar de les persones que hi treballen és un objectiu que MoraBanc té marcat com prioritari dins del seu pla estratègic, i la companyia informa que seguirà treballant per tenir millors equips de professionals per atendre els seus clients. 

tracking