Educació

Govern obra convocatòria per inscriure's al programa d'intercanvi cultural amb el Japó

L'estada al país nipó serà de només 6 dies

Convocatòria intercanvi cultural

Convocatòria intercanvi culturalGovern

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

El Govern ha informat que el dimecres vinent s’obrirà el període per poder inscriure’s al programa d’intercanvi cultural MIRAI amb el Japó, que ofereix una estada d’una setmana al país nipó amb totes les despeses pagades durant el curs 2024-2025. És un programa d'intercanvi de només 6 dies, destinat a estudiants que vulguin conèixer millor la cultura japonesa mitjançant l’entesa mútua entre pobles i l’intercanvi de les relacions intel·lectuals i acadèmiques.

El Govern del Japó ofereix una plaça perquè un estudiant andorrà participi en el programa en els grups de Diplomàcia i política de seguretat, Economia i negocis, Medi ambient i verd, i Ciència i tecnologia. Pels tres primers grups, el viatge es preveu del 6 al 12 de novembre del 2024 i pel grup de ciència i tecnologia es preveu del 4 al 10 de desembre del 2024, tal com ha informat Govern en un comunicat. 

Les persones interessades, informa Govern, han de complir les condicions establertes en les bases de la convocatòria, que figuraran en l'edicte que es publicarà al BOPA el dimecres vinent. 

tracking