Mobilitat

El concert de David Guetta serà el més multitudinari de la història amb uns 10.000 assistents

L'organització de l'Andorra Mountain Music ofereix un servei de bus gratuït entre les 17 i les 21:30 hores de la nit

Andorra Mountain Music Festival 2022Arxiu

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

El Tarter acollirà el proper cap de setmana, la tercera edició de l'Andorra Mountain Music amb la previsió d'una gran afluència. Andorra Turisme informa que es preveu una assistència massiva especialment diumenge per a l'actuació de David Guetta, amb unes 10.000 entrades, el que suposarà que sigui el concert "més multitudinari de la història del país" i per això s'han organitzat accions especials per facilitar la mobilitat dels assistents.

L'organització, en un comunicat, ha anunciat el reforç de la línia L3 d'autobusos, que uneix l'Estació Nacional amb Soldeu. El diumenge el servei de la línia farà diverses parades durant el trajecte, tindrà una freqüència aproximada de cada 15 minuts i serà gratuït entre les 17 i les 21:30 hores. Andorra turisme informa que el dissabte la línia funcionarà amb els horaris i preus habituals. Pel que fa a la sortida dels concerts, hi haurà autobusos fins les 2 de la matinada que arribaran al centre del país i el diumenge s'hi afegiran autobusos llençadora gratuïts entre el recinte i els aparcaments d'Incles i Soldeu, cada 15 minuts. 

L'organització ha aconsellat als assistents que es desplacin en transport públic, però ha informat que pels que hi arribin en el seu vehicle privat, disposaran de diversos aparcaments al Tarter i a les poblacions veïnes. L'organització treballarà de manera conjunta amb els serveis de circulació per garantir les menors afectacions possibles en el trànsit.    

tracking