Estrasburg

La demòcrata Berna Coma presideix una sessió de l'Assemblea del Consell d'Europa

La consellera general del partit ha encapçalat el ple on s'ha aprovat l'informe de la mesa i de la Comissió Permanent

Berna Coma presidint l'Assamblea Parlamentària del Consell d'Europa

Berna Coma presidint l'Assamblea Parlamentària del Consell d'EuropaDemòcrates

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

La consellera general del Grup Parlamentari Demòcrata, Berna Coma, ha presidit aquest dilluns a la tarda una part de la sessió de l'Assemblea Parlamentària del Consell d'Europa (APCE), en el marc de la Sessió Plenària d'estiu que té lloc aquesta setmana a Estrasburg. Coma ha encapçalat el Ple partint del fet que, des del gener d'aquest any, ostenta una de les 21 vicepresidències d'aquest organisme europeu.

La sessió parlamentària ha sotmès a votació les activitats de la Mesa de l'Assemblea i de la seva Comissió Permanent, en el període comprès entre el 19 d'abril i el 24 de juny. D'altra banda, s'ha votat la modificació de diversos aspectes del Reglament de l'APEC. Les dues votacions han estat aprovades. 

Coma s'ha desplaçat a Estrasburg la delegació andorrana del Consell General, juntament amb els consellers Cerni Escalé, Susanna Vela i Salomó Benchluch. 

El conflicte bèl·lic entre Rússia i Ucraïna és el punt principal de la sessió d'estiu del Consell d'Europa. Els reptes dels joves en les democràcies europees i la seva presència en els processos participatius, també seran punts de debat.  

tracking