ECONOMIA

Conveni entre la Cambra i Andorra Turisme per l’Observatori del Comerç

L’Observatori del Comerç tindrà com a funcions principals analitzar les dades recopilades per identificar tendències, oportunitats i desafiaments en el comerç

La firma del conveni

La firma del conveniCambra de Comerç

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d'Andorra ha signat avui un conveni de col·laboració amb Andorra Turisme per desenvolupar l’Observatori del Comerç.

El president de la Cambra, Josep Maria Mas, i el ministre de Turisme i Comerç i president d’Andorra Turisme, Jordi Torres, han rubricat aquest acord que pretén impulsar la sostenibilitat del comerç, a través de la recopilació, l’anàlisi i la difusió de dades relacionades amb l'activitat comercial i turística d’Andorra. 

L’Observatori del Comerç, liderat per la Cambra, tindrà com a funcions principals analitzar les dades recopilades per identificar tendències, oportunitats i desafiaments en el comerç al detall del país. Això inclou l'estudi de la competència, la demanda del mercat i altres factors que afecten el comerç. A més, s’elaboraran informes basats en les dades recopilades que es difondran a empreses, entitats públiques i altres parts interessades per ajudar-los a prendre decisions informades. L’Observatori del Comerç proporcionarà també un seguiment continu de l’evolució de les tendències en el sector de la venda al detall, contribuint així a una millor comprensió i adaptació a les dinàmiques del mercat. 

Per la seva banda, les funcions d'Andorra Turisme inclouran compartir informació rellevant sobre dades turístiques i de comerç que puguin ser d’interès per a la Cambra i el sector empresarial. A més, proporcionaran suport i assessorament en el desenvolupament d'estudis vinculats al conveni signat avui, reforçant així la base de coneixement compartit per a iniciatives futures.

tracking