Successos

Els bombers troben al català de 55 anys desaparegut avui a l'Estany de l'Illa

L'home havia desconnectat el telèfon per no ser localitzat

Estany i refugi  de l'Illa

Estany i refugi de l'IllaAT

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Els cos de bombers ha trobat a l'home de 55 anys desaparegut a l'Estany de l'Illa, ho han fet uns efectius del cos que han pogut corroborar que l'home en cap moment s'havia perdut, sinó que simplement havia apagat el telèfon. L'han trobat als refugis de l'estany de Montmalús.

L'avís de la possible desaparició s'ha rebut per part del 112 de Catalunya a la una del migdia del dia d'avui sobre la possible desaparició d'un home de 55 anys a l'Estany de l'Illa, a Encamp. Segons els bombers, el senyor està fent una volta pirinaica amb el seu gos, i l'última vegada que el seu germà va tenir contacte amb ell va ser ahir la tarda. Els bombers han informat que el telèfon va perdre la connexió ahir a El Tarter.

Els bombers informen que s'estan fent gestions preliminars, dintre les quals s'ha enviat un helicòpter amb una dotació de bombers a reseguir el camí per on hauria desaparegut, un camí molt transitat, però no s'ha localitzat la persona. El cos de seguretat apunta a que es podria tractar d'una pèrdua del mòbil o que s'hagués acabat la bateria del dispositiu, i confien en no haver d'activar l'alerta per desapareguts. 

tracking