Educació

Govern reconeix a una desena de joves pels seus treballs relacionats amb la salut mental

A l’acte hi han estat presents l'Associació en Defensa del Jovent en Risc d'Andorra i l’Associació de Famílies per la Salut Mental

Adolescents premiats pels seus treballs relacionats amb la salut mental

Adolescents premiats pels seus treballs relacionats amb la salut mentalJAViladot

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

El Pla Integral de Salut Mental d'Andorra promou accions per facilitar la inclusió social de les persones amb problemes de salut mental. Amb aquest objectiu, els Ministeris de Salut, Afers Socials i Cultura, Joventut i Esports, han decidit reconeixer una desena de joves del país que durant l’any passat van realitzar treballs relacionats amb la salut mental als seus centres educatius. 

La ministra de Salut, Helena Mas, a l'acte d'aquesta tarda, ha destacat que “els joves són els qui millor coneixen les dificultats, emocions i reptes, que el seu col·lectiu experimenta avui en dia i per aquest motiu, s’ha volgut donar tot el protagonisme que es mereix la seva implicació i el seu esforç per promoure la salut mental i així mateix lluitar contra l’estigma." 

A l’acte també hi han estat presents l'Associació en Defensa

del Jovent en Risc d'Andorra (ADJRA) i l’Associació de Famílies per la Salut Mental (AFMA), amb les quals els joves van col·laborar el 2023 per poder dur a terme els seus projectes. Els guanyadors han rebut entrades pel concert de David Guetta que se celebrarà a El Tarter el pròxim diumenge. 

tracking