SUCCESSOS

Mor en un accident un excursionista d’origen holandès al Pla de l’Estany

L’home es va precipitar per una canal mentre feia una ruta amb el fill

Rescat amb helicòpter dels bombers

Rescat amb helicòpter dels bombersBombersGRM

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un turista de nacionalitat holandesa i 70 anys va morir ahir a primera hora de la tarda en precipitar-se per una canal al Pla de l’Estany, al parc del Comapedrosa, a Arinsal, mentre feia una ruta amb el fill. El cos de bombers va explicar que el fill de la víctima els va alertar de l’accident a les 15.55 hores i que s’hi van desplaçar en helicòpter dos membres del grup de muntanya del cos i un infermer. Quan els efectius de salvament van arribar al lloc dels fets no van poder fer res per salvar la vida de l’excursionista, que havia mort a conseqüència de la caiguda.

Els bombers van explicar que van fer el rescat del cos de la víctima amb el suport de l’helicòpter i el van traslladar a les dependències de l’hospital, on se li haurà de practicar l’autòpsia. També es va alertar el grup de muntanya del cos de policia, que es va traslladar al lloc per participar en la investigació de l’accident de muntanya mortal. Els cossos d’emergència també van atendre el fill del finat.

D’altra banda, el grup de muntanya dels bombers va realitzar tres sortides el diumenge per socórrer excursionistes. Una de les intervencions va ser per atendre tres persones accidentades amb un buggy a la Rabassa, mentre que les altres dues van ser per auxiliar ferits al pic del Mil Menut i al pic de Ransol. Presentaven possibles fractures al cúbit i a la clavícula, respectivament.

tracking